• frievinger
    Læs om Frie Vinger

  • lina
    Læs om Lina
Mit navn er Lina

Jeg står bag Animas redningstjeneste Frie Vinger, som hver dag kæmper for dyrene i landbruget.


Mit arbejde for hønsene startede i 2011, hvor min mand og jeg adopterede 6 burhøns. De lagde grunden for projektet Næsby Hønseri, der senere udviklede sig til Frie Vinger.


billede


Vi har siden projektets start reddet over 1100 burhøns og informeret tusindvis af mennesker om hønsenes forhold i landbruget.


Min historie

Jeg vil aldrig glemme den første gang, jeg så en burhøne. Jeg åbnede døren ind til en stor produktionshal, hvor der var flere etager med lange rækker af bure, hvor tusindvis af høns var spærret inde.

Det eneste lys var nogle få solstråler, der skinnede ind gennem døren. På gulvet foran mig stod en lille høne og stirrede på mig. Hun må være faldet ud af buret og gået rundt i den mørke hal i et forsøg på at finde mad og vand. Synet af den lille høne, der manglede næsten alle sine fjer, og som nok aldrig havde set solens stråler før dét øjeblik, ætsede sig fast i min hukommelse.Det gjorde mig fast besluttet på at kæmpe for, at ingen dyr skal leve, som hun gjorde.Du er velkommen til at kontakte mig på lc@anima.dk