• fangeskab
    Læs om Fangenskab

  • frihed
    Læs om HønseneI frihed

Her kan du læse om nogle af de høns, der er blevet reddet fra ægindustrien.Hannah

hannah-stor

Hannah blev reddet i sommeren 2013, hvor en af hendes første oplevelser uden for buret var at komme til dyrlæge. En anden høne havde nemlig angrebet hende meget voldsomt og givet hende et stort sår i hovedet.


Dyrlægen mente, at Hannah trods sin fortid som burhøne var stærk nok til at klare operationen. Og dyrlægen havde ret. Hannah klarede operationen uden problemer. Det er på grund af operationen, at Hannah har en lidt speciel ”frisure”. Hun har en bar plet på hovedet, hvor fjerene mangler.

Det er på grund af operationen, at Hannah har en lidt speciel ”frisure”.


Men det er ikke kun hendes frisure, hun kan kendes på. Hun kan også kendes på sin helt igennem sprudlende personlighed. Hannah er nemlig ikke bare en sød og menneskeglad høne. Hun er også enormt aktiv og nysgerrig. Hannah står stort set aldrig stille, for der er altid et eller andet, hun skal undersøge. Det kan være en ny halmballe i hønsegården, en sommerfugl, der flyver hen over hendes hoved, eller lydene fra vilde fugle, der gemmer sig inde i hækken.

Alt er spændende
i Hannahs øjne.

Hver morgen løber hun bogstavelig talt ud af hønsehuset, klar til at tage hul på en ny dag fuld af oplevelser. Når man i dag ser Hannah løbe rundt og undersøge alt omkring sig, er det ikke til at forstå, at hun engang var spærret inde på så lidt plads, at hun ikke engang kunne strække sine vinger.I Frie Vinger arbejder vi for, at alle høns skal have et frit liv ligesom det, Hannah har.